Janna Kamphof Tekst en Communicatie

Als freelance content creator maak ik inspirerende content voor diverse online en offline kanalen. Mijn sterke punten zijn (SEO-)teksten, vertalingen Duits-Nederlands, social media inhoud en (drone)fotografie. Mijn ervaring met toeristische bestemmingen en kennis over de interesses van Nederlandse en Duitse vakantiegangers zet ik bovendien graag in om bestemmingen te helpen bij hun (internationale) marketingactiviteiten.

Kan ik je ergens bij helpen? Zullen we een (virtuele) koffie drinken om kennis te maken? Neem vrijblijvend contact met me op via jannakamphof@live.nl. Dan stuur ik je ook graag mijn portfolio toe!

Janna Kamphof van Duitsland Actief

Een selectie van mijn opdrachtgevers:
– NBTC Holland Marketing: Noord-Holland ambassadeur voor de beweging #hiermoetjezijn
– Nationaal Park Hollandse Duinen: blog voor de Ontdekcampagne 2021
– Tourismusgesellschaft Osnabrücker Land mbH: webteksten redigeren, vertalingen, SEO-optimalisatie van de Nederlandse website
– Grensbelevenis (EUREGIO): content over het Duitse deel van het grensgebied
– Münsterland e.V.: instagram takeover
– Gemeente Velsen: video’s voor de lintjesregen 2018 coördineren en interviewen

Teksten schrijven

  • Blog in drie talen met insider tips voor Velsen. Duitse en Engelse tekst aangepast aan de interesses en informatiebehoefte van de specifieke doelgroep. Inclusief fotografie.
.IJmuiden Janna Kamphof blogger
  • Voor Vertellis schrijf ik regelmatig korte en lange SEO-geoptimaliseerde blogs over persoonlijke ontwikkeling, zowel in het Nederlands als in het Duits.

Social media content maken

  • Ambassadeur van Noord-Holland voor de #hiermoetjezijn-campagne van het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC). Elke maand maak ik een post en een story om te laten zien welke mooie plekken er in Noord-Holland te zijn. Want mooie belevenissen heb je híer!
Janna Kamphof content creator
Janna Kamphof content creator
Janna Kamphof content creator

Ondersteuning bij (internationale) marketingactiviteiten

  • Filmopnames in Bad Iburg (Osnabrücker Land) voor Geheim over de Grens organiseren en ter plaatse begeleiden
  • Gemeente Velsen – Videoproject Lintjesregen – Samen met een cameraman heb ik de mensen die een familielid of bekende hadden opgegeven voor een lintje geïnterviewd. Het resultaat: een serie verassingsvideo’s die op de dag van de decoratie in het gemeentehuis getoond werd en op RTV Seaport uitgezonden werd.

Wil je meer weten over mijn werkervaring? Op mijn LinkedIn vind je een overzicht van mijn werkzaamheden de afgelopen jaren.