Ga je op outdoor-vakantie naar Duitsland? Onderdeel van je voorbereiding is het uitzoeken van een goede uitrusting. Wandelschoenen, een thermosfles, een ultralight tentje, een praktische rugzak: je kunt fantastische outdoor gear kopen. Maar wat heb je nu echt nodig? Voor mijn zijn de basics een goede wandelrugzak, een stevig paar schoenen en een regenjack. Afhankelijk van de activiteiten die ik in Duitsland ga doen, vul ik mijn uitrustig aan met verschillende outdoor-kleding, kampeerspullen en elektronica. Wat jij nodig hebt, hangt dus af van het soort reis dat je gaat maken. Op deze pagina geef ik je een handig overzicht van de gear die ik getest heb, zodat je je opties kunt bekijken.

Reviews van outdoor-uitrusting voor een actieve vakantie

Ik test constant outdoorkleding, rugzakken, wandelschoenen en gadgets die handig zijn voor een actieve vakantie in Duitsland. Hier vind je per categorie mijn reviews. Zo vind jij snel wat je nodig hebt!

Outdoor-gear voor een actieve vakantie

Outdoor-kleding voor een actieve vakantie

Voordat ik een review schrijf, test ik het product uitvoerig, zodat jij hier echt iets aan hebt. In sommige gevallen krijg ik een product om te testen. Dan staat dat onder het artikel. Ik ben niet verplicht om een (goede) review te schrijven en je mag erop vertrouwen dat de testberichten mijn eerlijke oordeel bevatten.

Heb je een tip, opmerking of suggestie? Heb je een product dat echt niet op Duitsland Actief mag ontbreken? Neem dan contact op met Janna via janna@duitslandactief.nl.

-Disclaimer: Gebruik altijd je gezond verstand en zorg dat je geen risico’s neemt. Ook als je de juiste spullen bij je hebt, kun je overvallen worden door bijvoorbeeld slecht weer. Met mijn reviews wil ik je graag helpen een geschikte uitrusting voor een outdoor-vakantie in Duitsland aan te schaffen. Ik ben niet verantwoordelijk voor eventuele schade of ongelukken.-