Janna Kamphof van Duitsland Actief neemt de lezer mee naar de mooiste plekjes van Duitsland. Van de Noordzeekust tot aan de Alpen, van het heuvelachtige Osnabrücker Land tot het merengebied in Brandenburg. De focus ligt op actief reizen en outdoor activiteiten, zoals wandelen, fietsen en kanoën, maar er is ook aandacht voor culinaire en culturele highlights. Wilt u dat uw regio, accommodatie of outdoor-activiteit op een authentieke manier aan de lezers van Duitsland Actief wordt voorgesteld? Dat is mogelijk!

Diese Seite lieber auf Deutsch lesen?

Wat Duitsland Actief u biedt

  • Een uitgebreid, authentiek verslag op Duitsland Actief met foto’s, tekst en op aanvraag ook een korte video
  • Content op Instagram en Facebook (indien gewenst in real time tijdens de reis)
  • Op verzoek content voor uw eigen kanalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een blog, websteksten, foto’s en social media content. Teksten kunnen zowel in het Duits als in het Nederlands aangeleverd worden. Als content creator kan ik een ‘totaalpakket’ leveren van tekst, fotografie en het strategisch meedenken over de campagne/marketingactiviteiten.

Samenwerkingsmogelijkheden met Duitsland Actief

  • Blog- of persreizen (individueel of in een groep)
  • Native Advertising in de vorm van gesponsorde blogposts (no-follow links) of foto’s op social media
  • Productrecensies met betrekking tot reizen en outdoor
  • Corporate content (teksten, foto’s, video) voor uw website, blog of social media
  • Langdurige samenwerkingen of brand ambassador

Een ander idee? Neem contact met me op!

Waarom met Duitsland Actief samenwerken?

Dit is wat partners over samenwerken met Janna Kamphof zeiden:

“We werkten samen met Janna samen tijdens een bloggerreis met het thema “100 jaar Bauhaus in het Westen” en ervoeren haar als professioneel, nieuwsgierig, gemotiveerd en creatief. We waren zeer tevreden met zowel de live verslaggeving als met haar reisverslag.”

Hannah Förster en Silke Dames van NRW Tourismus

“Professioneel blogwerk en altijd vindingrijk, creatief, grappig en toch gefocust. Het is gewoon plezierig om samen met Janna op bloggerreis te zijn. En niet te vergeten de echt goede output die het resultaat is van onze samenwerking. We danken voor de succesvolle samenwerking en kijken uit naar verdere gezamenlijke projecten”

Katja van WellSpa-Portal.de en mede-organisator van het bloggerhuis in het Seenland Oder-Spree

Het gezicht achter Duitsland Actief: Janna Kamphof

Janna Kamphof van Duitsland Actief

Ik ben Janna Kamphof, 24 jaar en ben het liefst zoveel mogelijk buiten. Wandelen, kamperen, kanoën en fietsen: als het maar outdoor is, word ik er blij van. Als ik niet op reis ben, schrijf ik er wel over. Of fotografeer, of film. Als freelance content creator ben ik dagelijks bezig met reportages schrijven, social media content maken en marketing. Dat doe ik voor en samen met toeristische organisaties, voor online en offline media, en voor mijn andere twee blogs: Alpen Actief en Niederlande Aktiv. Na een jaar in Leipzig en twee jaar in het Osnabrücker Land is mijn thuisbasis sinds eind 2020 weer aan de Nederlandse kust en reis vanaf daar naar alle prachtige bestemmingen in Duitsland. Op de planning staat als een outdoor-weekend in het Münsterland (juni 2021) en op mijn verlanglijstje een huttentocht in de Bayerische Alpen (hopelijk deze zomer!).

Andere vragen of samenwerkingsmogelijkheden

Stuur een mailtje naar janna@duitslandactief.nl of laat een berichtje achter op een van mijn social media-kanalen!